“Aan de slag!”

Afgelopen week is de portefeuilleverdeling gemaakt binnen de fractie van Samenwerking ’95. Ik ben verantwoordelijk voor:
– Sociaal Domein
– Cultuur, welzijn & sport
– Evenementen
– Bestuur.

Uitdagende onderwerpen waar de komende jaren belangrijke stappen worden gezet om alles goed te laten landen in de nieuwe Gemeente.

Raadsplein & Raadsvergadering

Het Haarens Vergadermodel bestaat uit een maandelijkse cyclus waar het Raadsplein voorafgaat aan de Raadsvergadering. Tijdens het Raadsplein kun je – ook als burger – vragen stellen en je laten informeren door betrokken ambtenaren, wethouders en raadsleden over de onderwerpen die op de agenda staan. Tijdens de Raadsvergadering vindt vervolgens het debat plaats en worden besluiten genomen.

Wist je dat het Raadsplein en de Raadsvergadering openbaar zijn? Je kunt dus meeluisteren en meepraten tijdens het Raadsplein als je wilt dat jouw stem gehoord wordt over een onderwerp wat op de agenda staat en jou aan het hart gaat. Tijdens de Raadsvergadering kun je vooraf inspreken om de Gemeenteraad kennis te laten nemen van jouw standpunt over een onderwerp.

De agenda kun je inzien via http://bit.do/agenda-haaren.

17 mei – 20.00 uur, Raadsplein

31 mei – 20.00 uur, Raadsvergadering

Ik nodig je uit om mee te denken en mee te praten via mijn facebookpagina www.facebook.com/tomvsprang

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *